Alumnes de 3r d’ESO assisteixen a la xerrada de Nadia Ghulam

Nadia

El passat dimarts 20 de febrer vam tenir la satisfacció que ens tornés a visitar na Nadia Ghulam, la protagonista d’El secret del meu turbant, novel·la que llegeixen els alumnes de 3r d’ESO del nostre Centre.

La xerrada es va fer a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca i va començar a les 11.30h. Na Nadia Ghulam va fer una introducció molt àmplia explicant com era Afganistan fa uns 40 anys, aportant fotografies antigues de l’època i com viu actualment el seu país. Amb açò, va fer una crida a la pau i a la solidaritat, fent veure als nostres alumnes que la guerra, l’enveja i la destrucció no du a cap lloc.

Tot seguit, va explicar les seves vivències, sobretot quan va haver de tornar per primera vegada al seu país com a dona. Por és la paraula que la va definir a ella durant un temps.

Una vegada acabada la xerrada, els alumnes van tenir un temps considerable per fer-li totes les preguntes que volien. Al final, li van donar els doblers que havien recollit al Centre per tal d’abonar-los a l’associació de Ponts per a la Pau i així ajudar a afganesos.

Per acabar, pacientment va escriure dedicatòries a tots els llibres que havien duit la majoria dels nostres alumnes. 

Podeu veure més fotos en  el següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/rMbGHIBfJdgZyUlQ2