IES SKILLS i portes obertes FP Cap de Llevant

Ies SKILLS

Els dies 17 i 18 de maig vam  celebrar al nostre centre, dos actes relacionats amb la promoció de la Formació Professional.

  • IES SKILLS CAP DE LLEVANT I PASQUAL CALBÓ (17/05 i 18/05)
  • PORTES OBERTES D’FP A ENTITATS I EMPRESES (18/05)

IES SKILLS CAP DE LLEVANT I PASQUAL CALBÓ (17/05 i 18/05)

De forma conjunta els dos centres hem treballat per seguir fent difusió de l’oferta de Formació Professional.
Fer valdre els estudis de Formació Professional i donar a conèixer la diversitat de cicles formatius i modalitats d’ensenyament que ofereix l’FP van ser alguns dels objectius de les jornades.

El dijous  i divendres van passar pels dos centres un total de 650 alumnes de tota Menorca per conèixer de primera mà els ensenyaments professionals.

L’esdeveniment va tenir un format tipus Fes-te pro, tal com es va fer el curs passat. Consistia en fer una visita guiada al Pasqual Calbó, combinat amb “SKILLS” relatives a les competències professionals de cada cicle, a la sala polivalent.

El propòsit era, que el visitant experimentés i interaccionés amb cadascun dels àmbits professionals de l’ampla oferta d’FP dels nostres centres. Els visitants van poder practicar algunes activitats esportives, demostrar la seva habilitat en la resolució de problemes, intentar canviar a un nadó ( joguina), fer una trena a un maniquí o conduir un mini tractor sense cometre errades, també van provar de fer un circuït amb bici tot terreny, veure un muntatge elèctric o fer el trasllat d’ una persona amb diversitat funcional al llit amb una mini grua, rebre consells d’ alumnes que prenien la tensió arterial o pujar a una bastida amb arnesos i amb les normes de seguretat com a pauta bàsica. Tot un món de possibilitats PROFESSIONALS a conèixer practicant.

Va participar el professorat de les vuit famílies professionals d’FP ( SANITAT, ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES, IMATGE PERSONAL i SERVEIS SOCIOCULTURALS I LA COMUNITAT del Cap de Llevant i ELECTRICITAT, MECÀNICA, AGRARIA I ADMINSTRACIÓ del Calbó). 

PORTES OBERTES D’FP CAP DE LLEVANT (18/05)

Divendres 18 /05 a les 13 h es va fer una recepció i reconeixement al sector empresarial i a les entitats que de forma activa col·laboren  en la formació del nostre alumnat.

Les Empreses i les entitats són imprescindibles per tendir a nivells d’excel·lència i preparar els nostres estudiants amb les necessàries competències professionals a cadascun dels perfils existents a les quatre famílies professionals: SANITAT, ACTIVITATS Físiques I ESPORTIVES, IMATGE PERSONAL i SERVEIS SOCIOCULTURALS I LA COMUNITAT. És per aquest motiu, que els vam voler fer arribar la nostra gratitud.

La durada d’aquest acte va ser d’aproximadament 60 minuts, i va consistir en una recepció a  una aula,  on es va fer entrega d’un diploma de reconeixement i gratitud a la cinquantena d’ empresaris i entitats que van assistir. Després van fer una visita a les instal·lacions del centre i vam acabar amb una picadeta de celebració de la Sala Polivalent.

Vam estar molt contents per la resposta de les empreses i entitats col·laboradores. Preteníem cuidar i mimar un poc a les empreses i entitats que ens ajuden any rera any en la formació del nostre alumnat. No havíem fet mai un acte com aquest i per ser el primer, com deia, ens vam sentir molt feliços per la resposta.

skills
Arxius annexes acte Portes Obertes i IES SKILLS

Invitació del director

Llistat empreses acte portes obertes

Diplomes de grups

Diplomes individuals