Alumnes de Batxillerat participen en la “Volta a l’illa”

volta illa

Els dies 16, 17 i 18 maig tots els alumnes de primer de batxillerat van participar en la ja tradicional sortida “Volta a s’illa”.  Un total de 81 persones entre professors, monitors i alumnes, sortiren de Sant Tomàs per completar la travessa a peu dos dies més tard a Son Xoriguer (Ciutadella), dormint a l’aire lliure.

El recorregut transità bàsicament pel camí de Cavalls i tingué tres etapes: una primera etapa des de Sant Tomàs fins a Trebalúber, una segona des de Trebalúger fins a Macarelleta i finalment, la tercera etapa començà a Macarelleta i acabà a Son Xoriguer.

Els alumnes, a més de completar el recorregut, organitzaren tota la travessa durant les setmanes prèvies, analitzant aspectes logístics, tècnics, geogràfics, materials, etc. Comptaren amb alguns professors de l’institut i a més amb la col·laboració d’alguns alumnes de segon de TAAFE, que dinamitzaren el grup amb activitats de capvespre i vetllades de nit.

Aquesta sortida es realitza al nostre centre des de fa 17 anys i és tot un repte per a alumnes i per a professors a més de ser una excel·lent oportunitat per a aprendre. Enhorabona a tots els participants!

volta illa2

volta illa 1

volta illa 3