Presentacions d’estades Erasmus

Xerrada Alumnes Bergen

Els alumnes Ismael Fernández, Eric Armisen i Simón Gregorio van realitzar el dijous dia 4 d’octubre unes amenes presentacions de les seves estades Erasmus a la nova promoció de CAFEMN que inicia el curs enguany. Ismael i Eric van parlar de les seves experiències en una escola d’educació especial prop de Bergen (Noruega). 

Per la seva banda Simón Gregorio va donar cumplida compte del seu pas per Landau Park, un establiment de bungalows en Winterberg en la regió muntanyosa de Sauerland a Alemània. Aquest alumne ens va informar de la seva inminent incorporació al staff laboral de l’empresa a partir d’aquest mes d’octubre.

Finalment, Nito Ametller, professor dels tres alumnes becats, va realitzar una exposició sobre la seva estada “job shadowing”  a Noruega en la que va explicar amb molt de detall l’oferta de formació, les instal·lacions i els procediments de treball de l’escola d’acollida dels alumnes Eric i Ismael.

Xerrada Winterberg
 
Xerrada Nito