El CAP me sona, projecte musical

malte wingen 381988 unsplash

Al Cap de Llevant hem encetat aquest curs 2018-2019 el projecte musical «El Cap me sona» amb el suport i complicitat de tota la comunitat educativa del nostre centre. Es tracta d’un projecte amb la intenció que es puguin escoltar diversos estils i temàtiques musicals escollits entre tots. A continuació teniu l’estructura que se seguirà durant tot el curs:

Els Dilluns, dimarts i dijous:

S’escoltarà música relacionada amb  diades importants (*) de celebració a nivell internacional, com pot ser el dia de l’aigua, dia de la pau, de la infància, … i alhora, música relacionada amb temes que puguem treballar a classe i  que creguem que tenen rellevància. També escoltarem música de diversos autors, tant en llengua catalana, castellana i anglesa, d’aquesta manera es fomentarà la cultura musical entre el nostre alumnat.

(*) Per aquest mes de novembre està previst que les temàtiques siguin la tolerància (16 de novembre, diada internacional per a la Tolerància), la infantesa (20 de novembre dia universal de les filletes i els fillets) i lluita per l’eliminació de la violència contra les dones (25 de novembre, dia Internacional contra la Violència vers les dones).

Algunes de les cançons proposades pels membres de la comunitat educativa del nostre centre són: “Luka” de Suzanne Vega, “Nanai” de Mala Rodríguez o la “Overture” composada per Richard M. Sherman & Robert B. Sherman per a la pel·lícula Mary Poppins.

Us convidem a identificar-ne més!!!

Els dimecres:

Tampoc poden faltar els períodes musicals clàssics o estils musicals (jazz, soul, indie, …) així, els dimecres sonarà música clàssica, bandes sonores, reculls de música de jazz, etc..

Els divendres:

Música seleccionada per part de l’alumnat del centre.