Una delegació de professors de l’IES Cap de Llevant visita Dunvargan College a Irlanda

En el marc del programa Erasmus +, una delegació de professors de l’IES Cap de Llevant  (Isabel Marin, Nuria Pons i Joan Carles Ayer) va visitar en el passat mes de març el centre de secundària i formació professional Dunvargan College en el sur d’Irlanda.

Es dona la circumstància que aquest centre té una oferta d’estudis de formació professional molt semblant a la del centre menorquí. Al marge de visitar les instal·lacions del centre, els professors menorquins van tenir l’oportunitat de visitar centres de sanitat, escoles infantils, centres d’atenció a la dependència, instal·lacions esportives i laboratoris. L’objectiu és conèixer de primera mà les empreses on alumnes  interessats del Cap  farien les seves pràctiques laborals.

El centre irlandés, per la seva banda, té pensat enviar una delegació de professors a visitar el nostre centre a finals d’aquest setembre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>