XalaPatis

xalapatis

Durant aquesta etapa final del curs, com molts heu pogut observar, s’ha realitzat la competició de XalaPatis. Però què és XalaPatis?

XalaPatis és un programa de jornades esportives que engloba diferents disciplines (fútbol, bàsquet, colpbol, etc..) que es va crear amb la finalitat de fomentar l’activitat física, així com la bona disciplina (que es valora positivament com ho explicarem més envant).

Aquest any, en el programa XalaPatis s’han inscrit més d’onze equips dels diferents cursos d’ESO que han anat lluitant en la classificació pel primer lloc.

Per realitzar aquesta classificació hem utilitzat el següent sistema de puntuació;

Victòria + 3 Punts

Empat + 2 Punts

Derrota + 1 Punt

Conducta positiva;

Equip Mixte + 1 Punt

Participació de tots els integrants de l’equip + 1 Punt

Equipació del mateix color + 1 Punt

Conducta negativa;

Impuntualitat – 1 Punt

Mal comportament – 1 Punt

Aquest Divendres (31-05) durem a terme, al primer pati, l’entrega de trofeus pels dos primers classificats, així com un petit obsequi a la resta de participants.

Els alumnes de TAAFE (Dhanya Teixidor, Gabi Mascaró i Xavi Cubas) volem agraïr a tots els alumnes d’ESO que han participat en el programa XalaPatis d’aquest curs, així com als alumnes de 4rt que ens han ajudat a evaluar els partits i als professors d’Educació Física per promocionar i ajudar-nos a fer tot això possible. Tambè ens agradaria donar una especial agraïment a Àngel Cardona per acompanyar-nos i ajudar-nos en tot moment.

Att; Organitzadors de XalaPatis