SUSPENSIÓ DE LES CLASSES PRESENCIALS

3/6/20  8.00h

Procés d’adscripció per a 1r d’ESO: Consulta on-line puntuació. El dia 11 de juny es podrà consultar si es té una plaça reservada al nostre centre.

25/5/20

Circular per a les famílies sobre el procés de desescalada.

Informació sobre el procés de desescalada.

Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 25 de maig de 2020 per la qual s’aprova el Protocol per a la fase 2 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 92)

18/5/20

Procés d’escolarització per a ESO i Batxillerat

Procés d’admissió per a Formació professional (provisional)

11/5/20

Vídeo per a l’alumnat de l’IES Cap de Llevant.

8/5/20

Presentació del centre per a alumnat i famílies de 6è de primària.

Anul·lada la part oral de les proves de competència per accedir al programa British Council a 1r d’ESO.

Anul·lat l’examen del First Certificate de l’alumnat de 4t d’ESO.

5/5/20

Programa d’Orientació Acadèmica i Professional (POAP)

22/4/20

Circular per a les famílies d’ESO i Batxillerat en relació a les noves instruccions publicades per la Conselleria d’Educació

Circular per a les famílies i alumnat de Formació Professional en relació a les noves instruccions publicades per la Conselleria d’Educació

Instruccions Conselleria avaluació alumnat ESO (BOIB 18-04-20)

Instruccions Conselleria avaluació alumnat Batxillerat (BOIB 18-04-20)

Instruccions Conselleria avaluació alumnat FP (BOIB 18-04-20)

Instruccions Conselleria avaluació alumnat EERE (BOIB 21-04-20)

7/4/20

Circular per a les famílies.

Demà 8 d’abril, a partir de les 8h del matí, podreu consultar el butlletí amb les notes d’aquesta segona avaluació.

Sol·licitud de compte d’usuari Gestib (molt important si encara no en teniu!)

Formulari de sol·licitud de compte d’usuari Gestib per a pares/mares/tutors

1/4/20

Informació en relació a la devolució dels doblers del viatge final d’etapa de 4t d’ESO.

30/3/20

Material sanitari donat a l’Hospital Mateu Orfila

Tot just començar la situació excepcional que, malauradament, ens toca viure, el mateix dilluns 16 de març, ja vam oferir a l’Hospital Mateu Orfila el material sanitari que teníem en el nostre centre. Tots aquests dies ha estat tot a punt per quan ho necessitessin. Finalment, ens han avisat i, a través de la policia tutor, avui els hi hem fet arribar. Es tracte d’elements de protecció individual: guants, mascaretes, ulleres, bates i gorros. Tot i ser noltros com a centre que tenim la branca de formació professional sanitària, la contribució efectuada tenim clar que l’hem de considerar general a nivell de comunitat educativa, a nivell d’Educació.

Instruccions de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca sobre l’atenció educativa i tutorització de l’alumnat i els efectes acadèmics del període de suspensió de l’activitat educativa presencial.

23/3/20

Circular per a les famílies.

Instruccions de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca per a l’organització i el funcionament dels centres docents de les Illes Balears durant el període de suspensió de l’activitat educativa presencial.

16/3/20

Circular per a les famílies en relació a l’organització i funcionament de les activitats lectives no presencials durant el període de suspensió temporal de l’activitat educativa al centre a partir del dilluns 16 de març. No dubtin en posar-se en contacte per a qualsevol qüestió del seu interès.

Reial Decret 43/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 (BOE núm. 67).

13/3/20

Instruccions de la Direcció General de Formació Professional.

La part oral de les proves de competència per accedir al programa British Council a 1r d’ESO, prevista per al dimecres 18 de març, queda ajornada fins a nova ordre.

12/3/20

El Govern Balear ha anunciat que es suspenen les classes presencials a tots els nivell formatius a partir del dilluns 16 de març i per un període de dues setmanes. Es suspenen tots els viatges d’estudis per un període de dos mesos. Els docents oferiran ensenyament telemàtic.

Vos comunicarem més informació a mesura que la tinguem.