Visita de la Fundació de persones amb discapacitat de Menorca

El passat divendres dia 13 de gener, l’alumnat dels cicles d’Atenció a persones en situació de dependència, Integració social i Educació infantil, varen tenir l’oportunitat d’escoltar Mònica Planella, Sara Riudavets i Àngels Andreu que ens van explicar els serveis que ofereix la Fundació de persones amb discapacitat de Menorca.

L’objectiu de la Fundació és fomentar la capacitat i l’autonomia en totes les etapes de la vida, i fer-ho conjuntament entre els professionals, les persones usuàries i les famílies. Des de la fundació ens han fet arribar la seva guia de “Dinàmiques per millorar la comunicació” per tal de fer arribar aquest material al nostre alumnat. Volem agrair la seva predisposició i col·laboració en tot moment amb el nostre centre. Va ser tot un plaer poder escoltar-les!

Dept. de Serveis Socioculturals i a la Comunitat