MOVES network ISSM 2024

4 alumnes del CFGM Guia en el medi natural i temps lliure han viatjat al Sport Institute of Finland (Vierumäki) per participar en el seminari anual de la xarxa europea MOVES (MOBILITY IN VOCATIONAL EDUCATION IN SPORTS).

MOVES, és una xarxa de mobilitat internacional on participen 6 països d’arreu d’Europa que organitza el seminari de formació amb 8 alumnes per centre i professorat acompanyant que també participa impartint i coordinant activament el programa formatiu de l’alumnat de cadascun dels països participants.

Júlia Bosch, Dani Ramos, Miguel Higueras i Lluis Massanet han estat els 4 alumnes que a més a més de fer durant 6 setmanes el seu Erasmus a Vierumäki, han tingut la oportunitat de participar durant dues setmanes en el programa MOVES. Amb ells, 4 professors/es del Departament d’AFE també han pogut participar en el programa i acompanyar els alumnes en aquesta aventura, Toni Florit, Ada Peinado, David Sánchez i Rosa Calafat.

Ha estat una experiència molt enriquidora en l’àmbit personal, social i professional, vinculada amb la formació de Guia en el medi natural i temps lliure realitzant entre d’altres activitats com: planificació, organització i realització d’una travessa de 3 dies al Parc Nacional Repovesi amb pernoctació a l’aire lliure, orientació, canoa, escalada, rappeling, primers auxilis, parc d’aventura i tirolines, pràctiques de mindfullness a la natura, reconeixement de vegetació comestible, bicicleta de muntanya, així com  visites culturals a la ciutat de Helsinki.