INFORMACIÓ MATRÍCULA CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies,

S’ha publicat el procés d’escolarització per al curs 2020/2021 dels estudis d’ESO i Batxillerat. Podeu accedir-hi a les adreces:

http://escolaritzacio.caib.es

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806/?campa=yes

Com sempre l’escolarització consta de dos processos diferents:

1) ADSCRIPCIÓ:

L’IES Santanyí té 4 escoles adscrites: CEIP Blai Bonet (Santanyí), CEIP Santa Maria del Mar (Cala d’Or), CEIP Mare de Déu de Consolació (s’Alqueria Blanca) i CEIP Calonge (Calonge)

Les famílies dels alumnes actuals de 6è d’aquestes escoles que voleu que els seus fills o filles cursin 1r d’ESO a l’institut de Santanyí no heu de fer res. Les escoles fan el procés d’adscripció d’ofici.

El calendari del procés d’adscripció el podeu trobar a l’adreça: 

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/calendaris

Una vegada confirmada l’adjudicació de la plaça al nostre centre haureu de procedir a la matrícula que en aquest cas, per les circumstàncies actuals, es farà, majoritàriament, per via telemàtica i si cal presentar alguna documentació o fer algun tràmit presencial rebreu la informació des de la web del centre per tal de complir amb les normes sanitàries que ens exigeixen les circumstàncies actuals.

2) ADMISSIÓ:

Aquest procés va dirigit a totes les famílies d’alumnes matriculats actualment en centres distints dels quatre centres adscrits i que voleu que el vostre fill o filla cursi estudis de qualsevol nivell d’ESO o Batxillerat a l’IES Santanyí el curs 20/21.

Aquest procés també és conegut com preinscripció o reserva de plaça. Els interessats haureu d’accedir a les pàgines de l’inici d’aquesta informació per fer el tràmit telemàtic d’admissió

El calendari del procés d’admissió el podeu trobar a l’adreça: 

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/calendaris

Una vegada confirmada l’adjudicació de la plaça al nostre centre haureu de procedir a la matrícula que en aquest cas, per les circumstàncies actuals, es farà també telemàticament. Per fer el tràmit de matrícula trobareu més endavant tota la informació necessària a la web de l’institut.