SESSIONS INFORMATIVES PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 2021-22

 

Estimades famílies,

El  dia 28 d’abril realitzarem una reunió telemàtica per aclarir dubtes i qüestions sobre el procés d’escolarització per al curs 2021-22 i sobre el funcionament i metodologia del nostre centre.  Per facilitar la vostra assistència a la  reunió es realitzarà en dos torns: dematí (12h) i horabaixa (16:30h), podreu triar l’horari que millor s’adapti a la vostra disponibilitat.

Si estau interessats en assistir heu d’emplenar el següent qüestionari i vos facilitarem l’enllaç de la reunió. Gràcies per la vostra col·laboració.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM_BLSmGjJ8RwE5ghSfKwU6PWYaPhGhzJBOmbdZHKLd3YpCg/viewform?usp=sf_link

 

Estimadas familias,

El día 28 de abril realizaremos una reunión telemática para aclarar dudas y cuestiones sobre el proceso de escolarización para el curso 2021-22 y sobre el funcionamiento y la metodología de nuestro centro. Para facilitar vuestra asistencia a la reunión, se realizará en dos turnos: mañana (12h) y tarde (16:30h), podréis elegir el horario que mejor se adapte a vuestra disponibilidad.

Si estáis interesados en asistir debéis rellenar el siguiente cuestionario y os facilitaremos el enlace de la reunión. Gracias por vuestra colaboración.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM_BLSmGjJ8RwE5ghSfKwU6PWYaPhGhzJBOmbdZHKLd3YpCg/viewform?usp=sf_link

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>