Benvinguts a l’IES Quartó del Rei

L’equip Directiu i tot Claustre Professorat vol donar-los la benvinguda a la nostra nova web. En aquesta web trobareu tota la informació del centre: notícies, informació de contacte (centre i professorat), sortides extraescolars, calendaris d’aula

Aprofitem per saludar a tot l’alumnat i a les seves famílies, especialment als que estan per primera vegada al nostre centre. Gràcies per confiar en el nostre treball i esforç i moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració per aconseguir els objectius proposats per a aquest curs escolar.

Patis dinàmics

El temps del pati a l’escola és un moment molt desitjat per la major part d’alumnes. Durant aquests moments no estructurats, els infants aprenen, comparteixen jocs, experimenten, desenvolupen les habilitats socials i la creativitat, etc. Però la realitat és que no tots els infants poden… Llegeix més»

Curs de professorat

La formació permanent és part de la tasca del professorat i és un símptoma de salut pedagògica d’un centre educatiu. Aquesta formació permanent ha de permetre prendre consciència i resolució d’assolir els objectius generals i específics derivats de la seva activitat educadora, amb la important… Llegeix més»