Col·laboració amb el projecte SECOSTA

Des de mitjan desembre els alumnes de CFGM estan treballant en la fabricació d’una embarcació en fibra de vidre en col·laboració amb l’IES M À Cardona, institut participant en el projecte SECOSTA.Ha estat una bona oportunitat de treballar en la realització d’una embarcació que ha de ser usada molt aviat dins d’un projecte de ciència ciutadana, i que ha permès al grup de CFGM sota les indicacions i supervisió dels professors del Centre Ramon Martin Juan i Víctor Torrens Bagur, participar en un projecte real. Ha estat un repte amb un resultat molt satisfactori.

La primera embarcació va ser lliurada el dilluns 10 de febrer al departament de Tecnologia de l’IES M À Cardona per a la seva ubicació en l’estand d’aquest centro en la 2a Fira de la Ciència i de la Tècnica de la Fundació Rubió celebrada en el Recinte Firal de Maó.

El dimecres 12 de febrer, el mateix dia de la inauguració, vam poder visitar el recinte i l’estand on s’exposa la barca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>