EL CENTRE

DADES CENTRE

El CEIP Gabriel Palmer és un centre unitari d’infantil i primària situat al municipi d’Estellencs. Compta amb 2 unitats, un grup de Primària i un segon grup d’Infantil.

El fet que hi hagi més d’un nivell dins una aula és altament enriquidor. Els més petits aprenen dels més grans. Quan algú acaba la feina, ajuda els altres i els fa de mestra i després tots plegats fan activitats comunes. Aquesta relació permet treballar els valors de manera constant i espontània a través d’una educació arrelada en l’entorn i on el que realment importa són els alumnes. Les diferències entre nivells desapareixen i tots se senten integrats dins un mateix projecte: la tolerància i la solidaritat.

Els aprenentatges també són compartits, cadascú a la seva mesura, i l’escola esdevé una experiència vivencial. L’entorn en qual es troba l’escola també facilita una descoberta de l’entorn de primera mà. Sortir de l’aula per anar a descobrir cadascuna de les estacions i aprofitar l’entorn per treballar diverses competències, fa que l’ensenyament sigui molt eficaç.

La nostra escola genera vincles entre tota la comunitat educativa. Famílies i mestres treballen estretament per millorar l’escola i es forma un ecosistema del qual es sorgeixen iniciatives que beneficia tota la comunitat.

El nostre centre està adscrit a IES Josep Font i Trias (Esporles) juntament amb el CEIP Gabriel Comas i Ribas del municipi d’Esporles, centre on van els nostres alumnes a partir de 5è E.P.

 

CEIP Gabriel Palmer

Carretera Palma, 1
07191

971618641

ceipgabrielpalmer@educaib.eu

ceipgabrielpalmer https://redols.caib.es