Famílies

L’AFA som l’Associació de Famílies de l’Alumnat del CEIP Talaiot.

Mantenim un contacte directe amb el centre educatiu per col·laborar amb l’organització del menjador i matinera. A més oferim activitats extraescolars, organitzam excursions, festes tradicionals i culturals i altres activitats per fer comunitat educativa.

Fes-te soci!

Necessitam de les famílies per seguir amb aquest projecte d’AFA, per això volem que, com a família sòcia, estiguis al grup de WhatsApp (692367466) per estar informada i per poder participar de manera activa de les decisions i accions que són necessàries per fer d’aquest projecte una realitat per tots els infants del CEIP Talaiot.

La quota de soci és de 20€ pel primer fill/filla i 5€ a partir del 2n fill/filla.  

A més de poder participar en les decisions de l’AFA, ser soci també porta una sèrie d’avantatges per tots els seus membres:

  • Assegurança escolar
  • Assegurança i descomptes en Activitats Extraescolars
PER A MÉS INFORMACIÓ:
 

Pots parlar i concretar una cita a través de l’acompanyant de l’entrada i/o de la sortida.

Pots parlar i concretar una cita amb Direcció.

Pots parlar i concretar una cita amb l’Associació de Famílies.

apimatalaiot@gmail.com

EN QUÈ PUC AJUDAR?

  • A preparar el berenar. Cada matí el personal de l’escola prepara el berenar de tots els infants, s’obri una plaça tots els dimarts i tots els dijous per participar en aquesta preparació.
  • En l’acompanyament de les sortides: una vegada a la setmana hi ha una sortida per l’entorn proper que du a terme la comunitat de petits, s’obri una plaça tots els divendres per participar d’aquesta sortida.
  • A cuidar les plantes: a diferents espais de l’escola hi ha cossiols i jardineres amb diferents tipus de plantes, s’obri una plaça setmanal tots els dilluns per participar de venir a regar i cuidar d’elles.
  • En les entrades i sortides: l’escola té un projecte amb el policia tutor “vine a peu o en bici a l’escola” i cada dia hi ha una plaça disponible per acompanyar l’entrada i la sortida de l’escola. Amb l’ajuda del voluntari s’assegura la tranquil·litat dels infants a l’hora d’entrar i sortir del centre.
 

 

  • A cuidar els espais del centre: l’escola té diferents materials que necessiten de manteniment: fusta de l’exterior, mobles, etc. S’obri una plaça setmanal per participar d’aquest manteniment.
  • En el moment del conte: cada dia a les 13:00h es conta un conte a Comunitat de Petits. S’obri una plaça tots els divendres per participar d’aquest moment.
  • En el moment dels tallers: cada dia hi ha diferents opcions de tallers a Comunitat d’Inicials, Mitjans i Grans. S’obri una plaça setmanal per venir i fer un taller sobre algun tema/habilitat/capacitat que la persona voluntària tengui i vulgui aportar als infants.