Aula d’emprenedoria

El mes d’octubre de 2023 posam en funcionament l’aula d’emprenedoria del CEPA Artà. És un projecte a llarg termini adreçat al nostre alumnat d’FP, tant actual com una vegada hagi acabat la seva formació al nostre centre. Aquesta iniciativa pretén fomentar inquietuds emprenedores dels nostres alumnes, la millora de les seves destreses laborals relacionades amb la comunicació verbal i no verbal, la detecció de mancances i oportunitats d’ocupació per crear la seva pròpia empresa.Es tracta d’un programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-NextGenerationEU, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència”

MOBILITAT A TOLEDO:
VISITA DE L’AULA D’EMPRENEDORIA DE L’IES CONSABURUM (CONSUEGRA) i ASSISTÈNCIA A JORNADES CREA SOCIAL TOLEDO

Les coordinadores de l’aula d’emprenedoria del CEPA Artà es van desplaçar a Toledo els dies 30 i 31 de novembre per visitar l’IES Consaburum i conèixer el funcionament de la seva aula, i per assistir a les jornades d’emprenedoria social ”Crea Social Toledo”. Gràcies Pablo Peñalver @ppenalvera i ‘Nexo Empleo’ @nexoempleo per rebre’ns i ajudar-nos en els inicis d’implementació de la nostra aula.

TALLER ‘INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL’ impartit per Lina Torres.

Dia 9 de novembre al cicle formatiu d’atenció a persones en situació de dependència es va dur a terme el primer taller del programa de l’aula d’emprenedoria del CEPA Artà. Aquest taller d’intel.ligència emocional va ser impartit per Lina Torres i es tractaren temes com l’empatia, l’assertivitat i l’expressió d’emocions d’una manera dinàmica i creativa.