REUNIONS FAMÍLIES PRINCIPI DE CURS

Aviat ens tornarem trobar i alguns de vosaltres ja ens heu demanat les dates de les reunions de pares i mares d’inici de curs. El claustre es reunirà els primers dies de setembre i acordarem data, hora i lloc, segons les instruccions referents a les restriccions imposades en aquests moments. Us enviarem aquesta informació per grups de difusió de whatsapp i la podreu consultar aquí mateix.

A les reunions se us informarà de tots els aspectes organitzatius, quotes, serveis, horaris… que heu de tenir en compte i també dels nostres objectius acadèmics pel curs vinent. Haurà la possibilitat de fer preguntes i resoldre dubtes.

Per a qualsevol altra informació, podeu escriure un correu a info@ceipmontaura.es o contactar telefònicament amb el centre a partir del dia 1 de setembre de 09:00 a 14:00h de dilluns a divendres.

Fins aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>