BEQUES NESE 2021/22

Benvolgudes famílies:

Vos informam que ja s’ha obert el termini per poder demanar les ajudes de beques per alumnes amb necessitats educatives especials. Podeu trobar tota la informació al següent enllaç:    https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/ayudas-apoyo-educativo/tipos-de-becas.html

El període per a poder presentar-les acaba el 30 de setembre. Si necessitau més ajuda podeu demanar cita prèvia a secretaria al telèfon 971 505991.

En el següent enllaç trobareu més informació de com s’ha de fer el tràmit telemàtic per imprimir la documentació i presentar-la al centre: https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/ayudas-apoyo-educativo/como-solicitarla.html

Així també vos donen la possibilitat de presentar-la per REGISTRE TELEMÀTIC amb certificat digital o clave, i per tant sols haureu de demanar cita per signar la documentació sense haver de fer més desplaçaments al centre.

Per saber si compliu els requisits econòmics, podeu consultar el següent enllaç, on apareix un quadre molt clar del llindar anual: https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/ayudas-apoyo-educativo/que-necesitas.html#situacion-economica

Per demanar cita també ho podeu fer a través del correu electrònic del centre (info@ceipmontaura.es) i nosaltres vos contestarem i donarem cita en començar el curs.

Moltes gràcies i esperam que tots tenguem un bon inici de curs.

Atentament,

L’Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>