CALENDARI I HORARI DE COMENÇAMENT DE CURS 22/23

Benvolgudes famílies,

El dilluns 12 de setembre començarem les classes, tal com està indicat al calendari escolar del 2022/23. Tots els alumnes començaran les classes aquest dia.

Els primers dies rebreu informació sobre les reunions de principi de curs. En aquest moments, i esperem que segueixi així (!!) no hi ha cap restricció ni necessitat de dur mascaretes, excepte a l’hora de sortides en autocar que estam a l’espera de més informació. Seguirem practicant bons hàbits d’higiene amb la disponibilitat de gel hidroalcohòlic a les aules.

Alumnat nouvingut: Us convidarem a una reunió abans de començar l’escola per explicar-vos amb tot detall el funcionament del nostre centre i el període d’adaptació dels vostres infants.

Horaris d’Entrada i Sortides:

Seguirem com vàrem acabar el darrer curs amb totes les entrades per la barrera del pont. Obrirem a les 08:55h i els alumnes es posaran a les seves respectives files. Per agilitzar l’entrada, demanam que no entrin els familiars al pati.

A les 13:50h, sortiran els alumnes d’infantil al pati amb els seus mestres. Els familiars esperaran defora i les mestres us enviaran els infants quan us vegin.

A les 14:00h, sortiran els alumnes de primària. De la mateixa manera, demanam als familiars que esperin al pont i que no entrin al pati.

Important:

  1. A les hores d’entrada i sortida demanam que els familiars no espereu a prop de l’entrada per evitar aglomeracions.
  2. Els dies que plou els alumnes entraran directament a les aules sempre respectant el seu horari. Seguiu les instruccions de l’equip directiu que són els encarregats d’obrir i tancar les barreres.
  3. A l’hora de la sortida si plou, l’equip directiu avisarà a les famílies d’infantil que podran entrar a la porxada a recollir els infants.
  4. En altres casos, les famílies no poden entrar al centre sense cita prèvia.

Si teniu algun dubte o consulta la podeu fer a través del correu electrònic: info@ceipmontaura.es.

Bon inici de curs a tothom!!

El Claustre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>