Pla de comunicació escola-famílies

Communication Images | Free Vectors, Stock Photos & PSD

Per facilitar la comunicació entre el centre i vosaltres, posam al vostre abast diferents canals. Els tutors/es dels vostres fills/es us n’informaran a les reunions pertinents. Alguns dels canals utilitzats seran correu electrònic dels mestres, ClassDojo, Classroom… També disposareu, com és habitual, de l’agenda de classe on hi podreu fer les anotacions que en considereu oportunes.

Per altra banda, a nivell administratiu, farem servir els següents canals:

1. GestIB: Comunicacions de caire oficial: circuars, informes d’avaluació, missatges de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, entre d’altres.

2. Pàgina web REDOLS: S’hi podrà consultar Informació general del centre, notícies d’interès per a la comunitat educativa (beques, serveis de matinera/ menjador…), calendari escolar…

3. Correu electrònic info@ceipmontaura.es: s’hi atendran dubtes, queixes,  suggerències… És important que ho faceu utilitzant aquesta via, ja que d’aquesta manera en queda registre. Recordau que per temes relacionats amb la classe dels vostres fills/filles, primer heu de demanar cita amb els/les tutors/es.

4. Telèfon: En podeu fer ús en cas que el vostre fill/a no pugui assistir a classe. Nosaltres telefonarem per casos de malaltia, si no l’han vingut a cercar a l’hora de sortir, dubtes de menjador i els dubtes administratius que poden sorgir.

5. Whatsapp:  Aquest mitjà és d’ús exclusiu per a informacions adreçades a un grup concret i que és important que arribin de manera immediata. Les famílies el podreu utilitzar només per a apuntar els vostres fills/es al menjador. Demanam que no enviau missatges importants per aquest mitjà ja que es pot perdre la informació. Sempre és millor un correu electrònic.

6. Facebook: Atès a l’enduriment de la normativa de Protecció de Dades, aquesta xarxa social sols s’utilitzarà amb caire divulgatiu. No s’hi penjaran fotos dels alumnes.

També aprofitam l’avinentesa per a recordar-vos que NO ES POT ACCEDIR AL CENTRE SENSE CITA PRÈVIA.  SE’N POT CONCERTAR A TRAVÉS DE L’AGENDA O  a info@ceipmontaura.es

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>