DIA SENSE COTXES: 22 DE SETEMBRE

Benvolgudes famílies,

Dimecres 22 de setembre el nostre centre s’adhereix a la celebració del DIA SENSE COTXES organitzada per l’Ajuntament de Mancor de la Vall. Entenem que és impossible que tots vinguem a l’escola sense utilitzar aquest mitjà de transport: circumstàncies familiars i/o laborals, de domicili… ens ho impedeixen. Però us convidam, a tots el que en teniu la possibilitat, a col.laborar en aquesta iniciativa sostenible amb el medi ambient a posar-hi el vostre granet d’arena i contribuir-hi! A continuació teniu les indicacions de com fer-ho:

Figueres se suma a la celebració de la setmana europea de la mobilitat  sostenible - Empordà

Al matí, entre les 08:40 i les 09:00h es tancarà el carrer de Sa Creu. El Policia local serà a la plaça de Son Morro (Parada de bus) per tal de dirigir els alumnes que vagin a peu, amb patinet o amb bicicleta. Recordau que heu de respectar els horaris d’entrada per no embussar l’accés al centre.

A l’hora de la sortida, es tornarà a tancar el carrer de Sa Creu de les 13:40 fins a les 14:10h: es comptarà amb la presència del policia local que ens ajudarà a transitar amb seguretat.

Els objectius són:

  • Promoure hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables com: desplaçaments a peu, en bicicleta,…
  • Visualitzar canvis en l’ús de l’espai públic
  • Millorar la qualitat de l’aire

Les escoles ens sentim cridades a participar en iniciatives com aquesta pel seu caràcter educatiu. 

GRÀCIES PER PARTICIPAR EN UN FUTUR MILLOR PER ALS NOSTRES INFANTS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>