BUNYOLADA DE LES VERGES

Aquest divendres passat vàrem poder gaudir, una vegada més, dels tradicionals bunyols de les verges. Gràcies a les padrines i mares voluntàries que varen fer una feinada al llarg del dia… no aturaven!

Els nins i les nines de l’escola varen anar a visitar la paradeta i després comprar i degustar els bunyols que varen sortir boníssims! També vàrem rebre la visita dels alumnes més grans de l’escoleta que varen passar un matí diferent.

En tot moment es varen respectar les distàncies i la normativa vigent de sanitat.

Els diners recaptats aniran per ajudar a pagar les colònies que es faran, si no hi ha contraordre, per juny. En total es van vendre gairebé mil bunyols!!!! Això són 333€. Moltes gràcies a tota la comunitat educativa per la col·laboració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>