CONSELL ESCOLAR – ELECCIONS 21/22

Ja s’ha tancat el plaç per presentar candidatures a representants de pares i mares al nostre Consell Escolar. El dia 15 de novembre us informarem dels noms de les persones que han donat el pas per participar de manera més activa en l’organització del nostre centre. Hi haurà fins dia 19 de novembre per reclamacions.

El dia 23 de novembre el Claustre del centre votarà els seus representants que també han presentat les candidatures aquesta setmana passada. I el dia 30 de novembre serà el torn de les famílies. Us animam a venir a votar els vostres candidats de preferència i participar en el bon desenvolupament del nostre i el vostre centre escolar. Recordau que també es pot votar per correu – teniu fins dia 22 de novembre per demanar la teva papereta.

En aquest link trobareu el calendari oficial d’actuacions del procés electoral. Si teniu cap dubte de qualsevol tema relacionat, estam a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que podem.

Calendari de les eleccions al Consell escolar | Institut Pere Fontdevila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>