MÉS RENOVACIONS AL PATI…

Acaballes de primer trimestre mogudes! 

A les nombroses activitats que ja duen inherents aquests dies de preludi nadalenc, n’hi hem sumades d’extres. 

La necessitat de realitzar reformes d’obra menor s’han materialitzat en aquesta pàgina del calendari: habilitació d’un petit magatzem davall la porxada, canvi del finestral fix de l’escala, neteja i tancament de l’arener de la zona d’infantil, eliminació de les garangoles del pati…són algunes de les millores que ens permetran disposar d’un entorn escolar més segur i còmode per a tots/es.

Estam molt contents de la feina feta! N’és però només l’inici, ja que amb l’any nou arribaran també noves millores que faran del nostre pati  i en definitiva de la nostra petita i entranyable escola un lloc més atractiu i càlid.

Seguiu atents per veure l’evolució i el resultat final!

I ara acomiadam mes i any pensant que el millor, està per venir.

Molts d’Anys! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>