COM RENOVAR CONTRASSENYA GESTIB

Darrerament hem rebut algunes consultes de famílies que, per diversos motius, no poden entrar al Gestib o bé perquè no se’n recorden de la contrassenya, o bé perquè la contrassenya ha caducat.

El procediment és molt senzill i us el detallam a continuació:

  1. Si coneixeu la contrassenya anterior, entrau a la pàgina principal del Gestib i clicau a canvi de contrassenya. Per motius de seguretat, no us permetrà posar la mateixa contrassenya que tenieu abans.

2. Entrau amb el vostre usuari i contrassenya que heu estat utilitzant fins ara i seguiu les indicacions. Recordau que haureu de complir amb les condicions de contrassenyes segures (números, lletres, majúscules i minúscules)

3. Si no recordau la contrassenya que utilitzaveu en el pas 1 heu de clicar a l’apartat «He oblidat clau«, completar el formulari que apareixarà i seguir les instruccions.

4. En canviar la contrassenya, si teniu l’app descarregada al mòbil i l’havieu forçada a recordar les credencials per no haver d’emplenar els camps cada vegada potser no us entri ja que intentarà entrar amb les antigues dades. La solució més ràpida és desinstal·lar l’app i tornar-la a instal·lar.

SI DESPRÉS DE SEGUIR TOTES AQUESTES PASSES NO PODEU ENTRAR HEU D’ENVIAR UN CORREU A info@ceipmontaura.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>