L’ESCOLA NOVA S’ACOSTA!

NOTICIA PUBLICADA A LA PÀGINA WEB DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ EL DIA 21 DE FEBRER DE 2022

Educació invertirà més de 965.000 euros en l’ampliació del CEIP Montaura, de Mancor de la Vall

El projecte preveu la construcció d’un nou edifici que dotarà el centre de 75 noves places.

D’aquesta reforma es beneficiaran els més de 160 alumnes de Mancor de la Vall i els futurs estudiants.


El Consell de Govern ha aprovat avui atorgar l’autorització a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la despesa de 965.118,87 euros per a la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Montaura, de Mancor de la Vall. Aquesta actuació solucionarà els actuals problemes d’espai del centre i beneficiarà 160 alumnes del municipi.

L’ampliació del CEIP Montaura, a Mancor de la Vall, donarà resposta a les necessitats d’infraestructures del centre, el dotarà d’espai i de més places escolars.

Aquest projecte l’ha d’autoritzar el Consell de Govern, atès que la iniciació de qualsevol expedient de despesa per part de les entitats que integren el sector públic empresarial i fundacional, del qual es puguin derivar obligacions econòmiques per a l’entitat superiors a 50.000 euros, requereix aquesta autorització.

Està previst que sortirà pròximament a licitació per més de 965.000 euros.

Una actuació de la qual es beneficiaran 160 alumnes
El projecte d’ampliació suposa la construcció d’un nou edifici que ampliarà la superfície construïda del centre i que, a més, complirà amb la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous centres i ampliacions, amb una qualificació energètica A, que certifica un consum energètic gairebé nul.

Les obres previstes consistiran en la construcció d’un nou edifici d’una línia per al segon cicle d’educació infantil, amb un total de 75 places escolars, i d’aquesta manera es podrà atendre la població actual i futura.

Aquestes accions beneficiaran tant els 160 alumnes actuals com els futurs estudiants, i també la resta de la comunitat educativa.
Aquesta actuació de més de 965.000 euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>