PROGRAMA D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA

EL COLLADITO – MIRAFLORES DE LA SIERRA – MADRID – ABRIL 2022

Entre els dies 3 i 9 d’abril, els nins i les nines que cursen 6è al nostre centre varen ser elegits pel Ministeri d’Educació per participar en un programa d’immersió lingüística que es duia a terme en aquesta localitat de la Serra Madrilenya.

Amb moltes ganes i il·lusió, acompanyats de dos mestres del centre, vàrem partir cap a “El Colladito”, centre rural d’acampament que acollia el programa, i al llarg de tota la setmana vàrem viure plegats una experiència meravellosa de convivència, a més dels objectius del programa en si, que no ens oblidarem mai!

Us mostram un petit resum de la nostra setmana aquí en imatges:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>