LOMLOE – CANVIS A L’ÀREA DE RELIGIÓ I VALORS

Benvolgudes famílies,

Aquest curs entra en vigor la nova llei educativa LOMLOE i s’aplica als cursos d’educació infantil i a primer, tercer i cinquè d’educació primària.

Això suposarà alguns canvis a nivell de centre que us anirem explicant al llarg del curs.

És important que tingueu coneixement que l’alternativa a la religió ja no serà valors, sinó atenció educativa. Religió i atenció educativa NO són avaluables.

L’àrea de valors és obligatòria per a tot l’alumnat de cinquè (a partir del curs 22/23) i per a cinquè i sisè (a partir del curs 23/24) i SÍ és avaluable.

Els canvis en les opcions de religió/ atenció educativa es poden fer fins al dia 30 de setembre demanant un full de canvi al vostre tutor que haureu de lliurar emplenada i signada, assenyalant el canvi d’opció.

En cas de no voler canviar d’opció NO HEU DE FER RES, l’alumnat d’infantil, 1r, 3r i 5è de primària que feia valors passarà a fer atenció educativa aquest curs automàticament.

Salut!

El claustre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>