MENJAREM TORRONS…

Missatge de Nadal del Claustre del CEIP Montaura

A hores d’ara caminam amb pas ferm cap al final d’aquest primer trimestre marcat per una paraula: LOMLOE. Un mot amb lletres repetides i reiterats esforços, els que ens ha obligat a fer per entendre-la i digerir-la. La circumstància ens ha conduït, com a centre, a donar resposta a la necessitat de participar en una formació que ens permetés moure’ns amb certa seguretat per aquests camins legislatius: a hores d’ara encara ens embolcallen molts de dubtes, diferents punts de vista i incerteses a dojo generades per l’aplicació precipitada d’una normativa davant la qual estam tots expectants. Del que sí estam segurs però és que aquests aspectes no han condicionat en absolut el nostre dia a a dia amb els nostres alumnes, que al marge d’assumptes de despatx, han seguit pels viaranys del seu procés d’ensenyament-aprenentatge, amb la mateixa illusió que els caracteritza.

I amb tot, Nadal ja arriba i enguany ple a vessar de més ganes de celebracions que mai! Hem debutat sense mascaretes: Ha estat el curs del retorn a la normalitat enyorada! Tallers intercicle ens han tornat a donar l’oportunitat de compartir espai temps amb grans i petits per a fer una mica més guapa l’escola. Melodies i lletres entranyables tornen a impregnar-nos…

L’AFA ja ho té tot a punt per a deixar-nos gaudir d’una lluent i espessa xocolatada., aquesta vegada, encara més animada, gràcies a l’aportació de les mestres d’anglès que ens han volgut apropar a la cultura anglosaxona: lluïrem
els jerseis de Nadal.

I no podem oblidar que enguany el patge d’Orient ha arribat anticipadament i divendres ja se’n va anar ben carregat amb les nostres il.lusions!

Dia 22 de desembre podrem gaudir del concert de Nadales a l’església..

Unes festes especials que esdevindran màgiques gràcies al temps compartit en familia, als jocs, a la il.lusió que ens regalen els espectacles lumínics dels carrers, els balcons decorats i tots aquells detalls quotidians als que sovint no
els dedicam el temps que es mereixen… Gaudis efímers i autèntics que no es poden embolicar ni comprar!

Des d’aquí, el Claustre del CEIP Montaura, volem agrair la confiança que dipositau en nosaltres dia rere dia i any rere any. És un plaer acompanyar els vostres nins en aquest camí que en diuen vida: feim tot el que està a les nostres mans perquè en tenguin un record memorable.

Bon Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>