EDIFICI NOU D’INFANTIL – PER A QUAN?

Foto de noticia

Ja s’ha acabat de construir l’edifici nou i també el vial!! De fet, el dia 23 de novembre va sortir a premsa que “L’IBISEC recepciona les obres d’ampliació del CEIP Montaura de Mancor de la Vall” Doncs perquè no ens traslladem?? Tal vegada us estau fent aquesta mateixa pregunta.

Per una part, estam a l’espera que L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ens concedeixi la llicència per poder començar les classes (Llicència d’Activitat).

Per altra part, esta, pendents que ens conectin a la red elèctrica per poder acabar d’instal·lar telèfons, alarma, xarxa d’internet… a més de la llum i elements necessaris en el nostre dia a dia.

Mentres aquests temes no es resolguin (no estan a les nostres mans), nosaltres seguim fent feina per preparar l’edifici. Ja hem rebut dues comandes de mobles què, amb ajuda de les famílies i de la brigada, hem col·locat; estam preparant el projecte de pati; equipant l’aula de psicomotricitat i el menjador/ matinera; preparam feines de fuster; equipaments de banys… No ens aturam! Hem rebut la visita d’una assessora que ens ha ajudat a veure la millor manera per aprofitar l’espai, que encara que sigui nou, no és tan ampli com les aules de l’edifici actual. També estam plantejant-nos maneres de muntar l’hort escolar a l’espai verd que tenim darrera l’edifici nou… que en principi, seria allà on és construirà en un futur el nou edifici de primària.

Per moltes ganes que tenim de posar-ho tot en marxa i fer el trasllat, ens hem d’assegurar que les condicions siguin òptimes i que l’espai és segur pels nostres alumnes més petits.

No podem dir quan ens traslladarem, però sì que podem assegurar que quan sigui el moment d’entrar-hi, ho sabrà tot el poble perquè ja és hora de celebrar un tema que fa tants d’anys s’ha anat reclamant!

L’Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>