Notícies

 • Reunions inicials famílies
 • Festa fi de curs

  Benvolgudes famílies,

  Ja arriba el final de curs i hem decidit celebrar la festa d’acomiadament el dia 23 de juny a partir de les 18 h.

  Iniciarem la jornada amb tallers per a tot s els assistents (alumnat i famílies). Seguirem amb l’entrega d’orles i els balls, a continuació hi haurà un espectacle musical subvencionat per l’Ajuntament de Santa Margalida.

  Per acabar,  l’AFA ha organitzat un sopar familiar per a tots els assistents. Podeu adquirir els tiquets a la secretaria del centre fins el dimecres dia 21 de juny. El preu és de 4 €. El tiquet inclou pa amb oli, companatge i aigua. Heu de dur tassóplat i torcaboques. L’alumnat de 5è d’educació primària vendrà refrescs i coques dolces a preus populars per subvencionar el seu viatge d’estudis.

  Vos hi esperam a tots/es!

 • Premis Joan Mascó i Fornés

  Enhorabona als guanyadors dels Premis Joan Mascaró i Fornés de creació artística i literària, que cada any es celebren al CEIP Eleonor Bosch en col·laboració amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margalida!

  Enguany els alumnes han treballat en grup i han elaborat còmics i auques sobre personatges importants de Santa Margalida:
  -L’equilibrista Miquel Estelrich “Mestelrich”
  -La farmacèutica Catalina Santandreu
  -El Comte Mal
  -En Joan March
  -I el cantant Joan Ordinas Tous

  Els 319 alumnes que han participat han fet una feinada!

  Enhorabona a tots!!

 • Puntuació definitiva procés admissió

  Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar la puntuació definitiva del procés d’admissió a la web d’escolarització: Resultats procés

 • Calendari Escolar Curs 2023-2024
 • Procés admissió 2023-2024 / Portes Obertes
 • Acte d’entrega guardons/ certificats centres ecoambientals 2022