CUIDAM EL NOSTRE ENTORN🌿🌍♻️💚

Durant aquest curs hem estat fent tallers i activitats especials per agafar consciència sobre la cura del nostre entorn, tant dins l’escola com a fora.


TALLERS DE TASQUES DE MEDIAMBIENT

Per una part, els infants de la Comunitat d’Inicials i Mitjans han realitzat tallers de Tasques de Mediambient. En aquests tallers, han fet de detectius mediambientals, identificant coses que no feien bé (reciclatge, estalvi de paper i electricitat, cura de la neteja a l’escola i al carrer…). Una vegada identificats els problemes, han pensat una solució.


TALLERS ESCOLA POSA’T GUAPA

Tots els infants de la Comunitat de Primària han pogut participar als tallers d’ordre i cura de la nostra escola. És important que entre totes i tots mantenim l’ordre i la neteja i ens feim responsables de que vivim en comunitat i que aquesta és una responsabilitat compartida!


PROGRAMA APS LLEVANT

Aquest any ens hem adherit al projecte APS Llevant. APS implica aprendre mentre donam un servei. A través d’aquest programa, els infants de la Comunitat de Mitjans han fet un seguit de tallers per conèixer la importància de la posidònia i les dunes (un fet ben important trobant-nos en un entorn costaner! A més, hem fet diverses recollides de residus i a la darrera, TOTA L’ESCOLA (infants i mestres) hi hem participat, repartint-nos en diferents zones del poble i arribant a recollir 159kg de residus.


Per finalitzar el projecte, hem preparat uns codis QR amb unes gravacions on explicam la importància de la posidònia i les dunes amb la intenció de dur el cartell a CALA TORTA, on els la Comunitat de Mitjans varen anar de sortida i varen aprendre molt. Així, ajudarem a que les persones que visitin aquesta cala es facin conscients de la graaaaan importància de preservar la posidònia i les dunes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>