Danss’Illot 2024, 15è aniversari!

Dans’Illot segueix creixent i aquest any deixa de celebrar-se dins les festes d’agost de S’illot i passa a realitzar-se els propers 5, 6 i 7 de JULIOL!

Ve amb força i amb noves sorpreses!


Aquesta setmana na Marga Salas ens ha vengut a presentar el programa i ha recollit les nostres idees! També ha vengut un membre del Col·lectiu Güilis, un grup de teatre enfocat en la creació i reflexió de l’espai ürbic. Aquest col·lectiu s’ha interessat pels cartells que hem penjat per demanar als ciutadans de S’illot que tinguin cura de la neteja i no tirin fems pel carrer. Alguns infants li ham explicat la feina de mediambient que hem fet durant aquest curs i ha fet algunes gravacions de veu que pot ser empraran en els seus espectacles per donar-nos veu més enllà d’aquests cartells. Com veim S’illot? Ens agrada?…


Aquí teniu una notícia que explica més bé aquest festival de dansa, veireu cartells pel poble: https://manacor.org/ca/noticies/el-dansillot-es-fa-gran-el-festival-de-dansa-de-sillot-es-reinventa-en-la-seva-15a-edicio

 Vos animau a formar-hi part?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>