Les Olimpíades a l’escola

Durant les dues jornades de la setmana cultural que tingueren lloc el 2 i 3 de maig de 2024, l’alumnat va poder participar en les primeres olimpíades del CEIP Eleonor Bosch. Tot l’alumnat del centre es va repartir en diferents equips olímpics, on a cada equip hi havia alumnat de cada un dels nivells. Per tant, va ser un treball interdisciplinari i internivell.

Les dues jornades varen ser tot un èxit. L’alumnat va participar en diferents proves olímpiques (adaptades) i no només va gaudir de l’esport, sinó que es va potenciar l’esperit olímpic, la germanor, cooperació i la superació. Aquí teniu un petit vídeo de les jornades.

Viatge d’estudis alumnat 6è

La setmana passada l’alumnat de 6è va poder gaudir de l’experiència única d’anar a Bellver de Cerdanya. Hem après moltes coses plegats i ho hem gaudit molt. Des del centre, volem donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat i fet possible aquesta experiència meravellosa.

Moltíssimes gràcies!

Aquí teniu totes les fotografies i vídeos que es van fer durant el viatge. Estaran disponibles durant 30 dies. Només s’hi pot accedir emprant el compte del centre de l’alumnat que hi ha participat (@a.ceipeleonorbosch.com). Recordau fer-ne un ús responsable i mantenir la privacitat d’acord amb la legislació actual (el centre no es farà càrrec).