Festa fi de curs

Benvolgudes famílies,

Ja arriba el final de curs i hem decidit celebrar la festa d’acomiadament el dia 23 de juny a partir de les 18 h.

Iniciarem la jornada amb tallers per a tot s els assistents (alumnat i famílies). Seguirem amb l’entrega d’orles i els balls, a continuació hi haurà un espectacle musical subvencionat per l’Ajuntament de Santa Margalida.

Per acabar,  l’AFA ha organitzat un sopar familiar per a tots els assistents. Podeu adquirir els tiquets a la secretaria del centre fins el dimecres dia 21 de juny. El preu és de 4 €. El tiquet inclou pa amb oli, companatge i aigua. Heu de dur tassóplat i torcaboques. L’alumnat de 5è d’educació primària vendrà refrescs i coques dolces a preus populars per subvencionar el seu viatge d’estudis.

Vos hi esperam a tots/es!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>