Comença el termini per inscriure-vos a les 11 formacions del MRCDD (2a tanda)

Avui comencen més 4.000 docents la primera tanda de les formacions en competència digital docent. Estigueu atents als vostres correus, recordau que és necessari fer servir el correu corporatiu per entrar a l’entorn virtual d’aprenentatge on es desenvoluparà la formació docent. 

Des d’avui, 25 de setembre fins al 17 d’octubre estarà obert el termini d’inscripcions d’aquesta segona tanda que tenim programada per al present curs 23-24. Ja podeu inscriure-vos a les diferents formacions que ofereix el CEP IBSTEAM sobre competència digital. Aquesta és l’oferta per la segona tanda que es durà a terme durant els mesos de novembre i desembre de 2023.

Dates a tenir en compte:

✅ La formació acredita la competència digital de les 6 àrees segons el MRCDD. 

✅ Nombre d’hores: 9/10 h

✅ Inscripció: del 25 de setembre al 17 d’octubre

✅ Publicació de llistes provisionals: 23 d’octubre

✅ Confirmació: del 23  al 27 d’octubre

✅ Inici de les formacions 6 de novembre

✅ Final de les formacions 10 de desembre

Recordau de fer el formulari previ per conèixer el vostre nivell i saber quin serà el que s’adaptarà millor a les vostres necessitats.

Una vegada feta la inscripció, seguirem el següent criteri: 

👉 Ordre d’inscripció. Es podrà dur a terme una activitat de formació de les oferides pel CEP IBSTEAM entre els esdeveniments 795 a 805.
No obstant això, amb la intenció d’atendre el màxim de sol·licituds, les persones que realitzin més d’una inscripció tendran l’opció de realitzar una segona formació a condició que hi hagi places disponibles. L’assignació de les formacions es farà seguint un criteri d’optimització de les places. No es podran fer peticions de prioritat un cop fetes les inscripcions.

Convalidacions de formacions anteriors (actualitzat a 14 de setembre de 2023):

Recordau que tenim convalidades moltes de les formacions anteriors que ha creat IBSTEAM, altres CEP, INTEF, CFIRDE i DGPICE i sindicats docents Teniu aquí l’enllaç per comprovar-ho.

Si voleu saber més detalls a continuació trobareu les convocatòries al portal del personal

L’objectiu de la formació és:

  • Adquirir els indicadors d’assoliment de les competències de les àrees respectives en nivell A2 o B1 del Marc de referència de la competència digital docent. BOE, 16 de maig de 2022