Ús responsable i benestar digital

Aquesta formació dissenyada pel CEP IBSTEAM, acreditarà les àrees 5 i 6 de la competència digital docent en un nivell B1.Té una durada de 20 h aquí trobareu resposta a una gran quantitat de dubtes sobre ciberseguretat i sobre l’impacte de la tecnologia en l’alumnat. S’ofereix en aquesta primera edició en 4 esdeveniments diferents.

 

Objectius

 
  • Conèixer les principals amenaces i riscos associats a la seguretat i salut digital en l’àmbit educatiu.
  • Aprendre a utilitzar eines i tècniques de seguretat i protecció digital per prevenir l’accés no autoritzat als sistemes informàtics i comptes d’usuari per evitar la propagació de virus i programes maliciosos.
  • Comprendre la importància de la privacitat i la protecció de dades personals en el context de l’educació digital, i conèixer les lleis i normatives que regulen aquesta matèria.
  • Desenvolupar habilitats per fomentar l’ús segur i responsable de les tecnologies en l’entorn educatiu, i per educar als estudiants en les pràctiques de seguretat digital.
  • Conèixer les eines i recursos disponibles per a la gestió de la seguretat i salut digital en l’entorn educatiu, i aprendre a utilitzar-los de manera efectiva.
  • Reflexionar sobre l’ètica i els valors en l’ús de la tecnologia en l’educació, i promoure un ús responsable i sostenible de les tecnologies digitals.
 
 
 
 
 
 

Des d’avui, 18 d’octubre fins al 24 d’octubre estarà obert el termini d’inscripcions d’aquestes formacions 974-977. Ja podeu inscriure-vos a les diferents formacions que ofereix el CEP IBSTEAM sobre competència digital. Aquestes formacions es duran a terme durant els mesos de novembre i desembre de 2023.

Dates a tenir en compte:

✅ La formació acredita la competència digital en nivell B1 de les àrees 5 i 6  segons el MRCDD. 

✅ Nombre d’hores: 20 h

✅ Inscripció: del 18 d’octubre al 24 d’octubre

✅ Publicació de llistes provisionals: 25 d’octubre

✅ Confirmació: del 25  al 29 d’octubre

✅ Inici de les formacions 2 de novembre

✅ Final de les formacions 15 de desembre

 
 
 
 
⚠️ Per poder fer aquestes formacions és imprescindible impartir docència directa amb alumnat, atès que s'han de presentar evidències de l'aplicació a l'aula de les tasques encomanades.⚠️