Projecte “EMOCIÓMATE”

Durant dos cursos el nostre centre formarà part d’un programa d’agrupació de centres subvencionat pel Ministeri d’educació. El projecte comú “EMOCIÓMATE” realitzat pels 5 centres col•laboradors va ser seleccionat i durant dos cursos durem a terme tot un conjunt d’activitats que combinen les matemàtiques amb les emocions.
Una de les primeres activitats ha estat la realització i selecció del logo del projecte que representarà al nostre centre. En plena setmana de carnaval els delegats i delegades de l’escola van ser els encarregats de fer l’elecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>