Ajuts menjador escolar

Proposta de resolució de la secretària general de 19 d’octubre de 2023 referent a la concessió de les subvencions corresponents a la convocatòria de 26 de maig de 2023 d’ajudes individualitzades de menjador per motius socioeconòmics per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2023-2024.

Clicau aquí per veure l’esmentada resolució

FI DE CURS 2022-2023

Dijous 22 es va dur a terme el Fi de curs amb la participació de tota l’escola. Aquest any la temàtica era el circ, on cada curs va fer un ball d’una cançó de la pel·lícula “El Gran Showman”. A més, els de sisè entre ball i ball varen dur a terme representacions d’aquesta pel·lícula.

Gràcies a tots i totes per la vostra participació!

DOCUMENTAL “LA HISTÒRIA DEL VI”

Els alumnes de 5è de primària, durant el segon i tercer trimestre hem duit a terme una situació d’aprenentatge anomenada “Podem dirigir un documental sobre el vi a Felanitx?”. Després de mesos d’aprendre les parts de la vinya, el seu cicle, com es fa el vi, la història del vi a Mallorca i a Felanitx, d’aprendre l’havanera “Felanitx 1893”, d’aprendre quin són el edificis de Felanitx relacionats amb la història del vi, aquí teniu el nostre documental.

Esperam que vos agradi! 🍇🍇🍇

MUSICORDES

Ahir els alumnes de 3r de primària, que participen al projecte amb l’aprenentatge del violí a l’escola, varen fer una petita demostració.


En primer lloc ho varen fer pels alumnes de l’escola i seguidament es varen desplaçar al Conservatori de Música per fer un concertet pels pares.


Enhorabona a tots els alumnes per la seva dedicació i entrega.


IV Jornades Solidàries

Dies 10, 11 i 12 de maig s’han duit a termes les IX Jornades Solidàries. Com cada any es fan una sèrie d’activitats que uneixen l’esport i la solidaritat com a grans valors educatius.

Hem col·laborat amb l’Associació ASPANOB que ajuden als nins i nines malalts de càncer. Enguany hem col·laborat també per dur a terme les activitats amb els Cicles Formatius Fisicoesportius d’Es Lledoner.

Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible aquests tres fantàstics dies, tant a les organitzacions, els docents, les famílies i sobretot als alumnes.

A continuació trobareu una sèrie d’enllaços a l’Instagram de l’escola per poder veure més fotografies d’aquests dies!