Recollida de fems

Durant el mes de maig hem tornat a realitzar la recollida de fems al voltant de l’escola. Hem passat pel Calvari, es puig de sa Cista, es camí de son Suau i els carrers del voltant de l’escola.

Acció per al medi ambient


Al mes de maig vam rebre la visita d’en Miquel Obrador. Ell ha creat una obra audiovisual on mostra l’impacte del consum dels plàstics. També ens va explicar com ho feien antigament per no consumir tant de plàstic.

III trobada del projecte “Creacción”

Del 19 al 21 de maig tindrà lloc la III trobada de docents del projecte “Creacción” al nostre centre. Per aquest motiu, el proper dilluns, tot l’alumnat del cicle d’infantil realitzarà activitats emmarcades en aquest projecte d’agrupacions de centres Creacción en col·laboració amb artistes locals.

Clicau aquí per veure el programa complet de les activitats programades per aquesta trobada.

Creacción: II trobada.

Del 7 al 9 de març un grup de docents de la nostra escola ha participat a la II trobada del projecte d’art Creacción. Aprofitant que durant aquests dies Madrid ha esdevingut l’epicentre de l’art contemporani, s’han realitzat visites al museu Thyssen, Reina Sofia, a la fira d’art contemporani Art Madrid i a la fira d’artistes emergents JustMad amb l’objectiu de documentar-nos per les activitats previstes sobre dones artistes. Per facilitar la transferència als nostres centres s’ha realitzat un padlet col·laboratiu a partir de les exposicions visitades: https://padlet.com/marinaingles1/mujeres-artistas-madrid-2024-l90q7cl3s38fen3yEl programa de la trobada també va incloure la reunió de coordinació dels 5 centres que integren l’agrupació i la visita guiada a càrrec de D. José Javier León de la Cruz, concejal a l’Ajuntament de Madrid.

Tot seguit podeu veure un recull d’imatges d’aquesta trobada.

Concert de nadales 2023

Estimades famílies,

Tal com vos vam prometre, aquí teniu les gravacions de les nadales que els vostres fills/es han cantat enguany. Clicau damunt la imatge per veurer-les.

Aprofitam, també aquesta publicació, per desitjar-vos unes bones vacances i un feliç 2024. Recordau que ens retrobarem a l’escola el proper 8 de gener,

L’equip de mestres del Ceip Inspector Joan Capó.

Tutorial per a la visualització de les notes i informes d’avaluació al Gestib.

Estimades famílies, per tal d’ajudar-vos a veure les notes dels vostres fills/es, hem creat aquests video tutorials per facilitar-vos la cerca ja que sabem que a vegades el Gestib pot embullar-vos un poc. Per visaulitzar-los, clicau damunt la imatge de l’estapa en que esteis interessats.

RECORDAU: Si no recordau el vostre usuari podeu passar per secretaria i en Xisco vos ho donarà.

Ajuts menjador escolar

Proposta de resolució de la secretària general de 19 d’octubre de 2023 referent a la concessió de les subvencions corresponents a la convocatòria de 26 de maig de 2023 d’ajudes individualitzades de menjador per motius socioeconòmics per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2023-2024.

Clicau aquí per veure l’esmentada resolució