ALTES USUARIS GESTIB

Benvolgudes famílies,

Com sabeu a través de l’aplicació de gestió educativa de la conselleria d’Educació, Gestib, podeu tenir accés a les avaluacions, faltes, circulars i altres notificacions dels vostres fills i filles.

Atesa la situació d’alerta en què ens trobam, la Conselleria ha habilitat un procediment per donar-vos d’alta excepcionalment sense que signeu físicament la sol·licitud d’alta.

L’usuari és individual per a cada persona:  pare, mare, tutor/a i serveix per consultar les dades de tots els fills i filles que estiguin escolaritzats al centre i comunicar-vos amb l’equip de mestres del vostre fill/a.

Si encara no teniu alta al Gestib i voleu que se vos faciliti un usuari i contrasenya, podeu sol·licitar-ho enviant un mail a:

ceipdepractiques@educaib.eu      indicant a l’assumpte ALTA GESTIB i al text

– Nom i llinatges del sol·licitant (pare, mare, tutor, tutora)
– Nom del fill/a o tutelat/da i curs en què es troba escolaritzat
– Número de telèfon mòbil I adreça de correu electrònic

Vos enviarem un escrit d’autorització per crear un compte d’usuari per accedir al GestIB en el que també haureu de confirmar que totes les dades que hi figuren són correctes. 

Un cop tramitada la sol·licitud rebreu un sms amb una contrasenya provisional, que s’ha de canviar ABANS DE 24h, i l’enllaç des d’on s’ha de canviar.

Esperam que vos trobeu tots bé i ens poguem veure aviat a l’escola.

Una abraçada

L’equip directiu