FULL INSCRIPCIÓ SERVEI MENJADOR 2020-21

Benvolgudes famílies:

Us informem que aquí teniu a la vostra disposició el full de reserva per poder fer la inscripció al servei de menjador. L’endarreriment del procés ve motivat per causes majors.
Donades les circumstàncies extraordinàries causades per la COVID-19, la inscripció s’haurà de fer de manera telemàtica. Heu d’emplenar i enviar el full d’inscripció al correu electrònic aina.paris@gmail.com abans del 31 de juliol.
 

D’altra banda, la Conselleria d’educació encara no ha publicat la Resolució on s’aproven els preus per al pròxim curs. Per tant, únicament us podem informar que el preu podrà oscil·lar entre els 6’08 euros a 6’23 euros sempre depenent del nombre d’usuaris que hi haurà, del nombre de monitors que seran necessaris  i de l’aforament permès en el menjador segons la normativa sobre mesures preventives generals en relació amb l’alerta sanitària per Covid19.

Gràcies per la vostra col·laboració 
Salutacions cordials 
Aina Gonzàlez 
Concessionària del servei de menjador del CEIP PRÀCTIQUES. 
FULL PRE-INSCRIPCIÓ MENJADOR – AQUÍ –
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>