INICI ESCALONAT DEL CURS 2020-21

Benvolgudes famílies:

Al centre estam treballant per organitzar aquest inici de curs tan diferent. 

Segons instruccions de Conselleria d’Educació, “s’ha de fer la incorporació progressiva de l’alumnat, iniciant-se pels cursos inferiors, sense superar els 150 alumnes per dia, fins a completar el 100% de l’alumnat del centre educatiu en un màxim de 5 dies lectius”.

Per aquest motiu vos explicam a la circular adjunta com s’aniran incorporant els alumnes al centre, tenim en compte que durant tot el curs els alumnes de primària iniciaran les classes a les 9h del mati i els alumnes d’infantil a les 9’15h, tots fent fila al pati del centre. Tal com queda recollit al Pla de Contingència del centre.

Aprofitam per informar-vos que aquests dies es farà un sondeig per saber el nombre de famílies que necessiten del SERVEI d’ESCOLA MATINERA (de 7:30 a 9h) per veure la viabilitat d’organitzar-ho. Si finalment es pot dur a terme, aquest servei s’iniciaria a partir de dia 17 de Setembre, quan s’hagi acabat amb aquesta incorporació progressiva.

Moltes gràcies i rebreu molts comunicats durant aquesta setmana.

PLANIFICACIÓ D’INICI ESCALONAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>