REUNIONS MARES I PARES INICI DEL CURS 2020-21

Benvolgudes famílies:

Vos adjuntam la circular informativa sobre la data i hora de realització de les reunions de mares i pares del centre, que es realitzaran abans d’iniciar les classes.

Com que les reunions no es poden fer de manera presencial, per evitar espais tancar i trobades de tantes persones al centre, es farà servir el sistema de reunions a distància de GOOGLE, el Meet. Per això vos informam que com a centre hem creat una direcció de correu electrònic per cada alumne.

L’adreça de correu és la lletra del nom seguida dels dos llinatges@a.ceipdepractiques.cat (tot en minúscula) del vostre fill/filla. Per exemple: d’un alumne que es nom Pau Hernández Ripoll té com adreça phernandezripoll@a.ceipdepractiques.cat 

** La lletra Ñ dins un correu usuari no existeix !! es converteix en NY **

Abans de la reunió de mares i pares rebreu la contrasenya per accedir a aquest correu, que heu de canviar en el moment d’entrar a la compte de correu. A partir d’aquest correu podeu accedir al meet per a les convocatòries de reunions que es faran durant el curs.

En cas de tenir problemes per activar aquesta adreça de correu podreu consultar el vídeo explicatiu a la pàgina web del centre que es penjarà també abans de les reunions, i fins i tot facilitar una adreça de correu gmail vostra per poder accedir a aquesta reunió, si no fos possible fer-ho d’altra manera.

Vos demanam que abans de les reunions de mares i pares hagueu llegit els documents informatius sobre la organització del centre que vàreu rebre mitjançant el GESTIB i que podeu trobar també a la pàgina web del centre.

Per qualsevol dubte adreçau-vos a la secretaria del centre. 

Gràcies

REUNIONS DE MARES I PARES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>