Possibilitat d’alumnes volants al SERVEI de MENJADOR

Benvolgudes famílies:

Ara que el curs ja s’ha iniciat i el servei de menjador s’ha posat en marxa, es poden tenir en compte les vostres peticions de disposar de servei volant per alumnes del centre. Es a dir, la possibilitat de comprar tiquets per alumnes que hagin de quedar al menjador i concretament per al mateix dia, sense haver-ho de  amb tres dies d’antelació com se vos ha demanat fins ara.

Per això és molt important que la petició d’aquest servei es faci a la finestra que tenen habilitada al pati, o bé al telèfon del servei de menjador abans de les 9:30 o 10h del  matí.

Vos demanam que no envieu missatges a l’adreça de l’e-mail del servei , ja que no es poden revisar tots els missatges el mateix dia, ni és aquesta la seva finalitat. És sols per inscripcions o temes d’administració.

MOLT IMPORTANT: PETICIONS D’ALUMNES VOLANTS PER SERVEI DE MENJADOR (PEL MATEIX DIA) A FINESTRA DE MENJADOR  O AL  637186934 (TELÈFON DEL SERVEI) ABANS DE LES 10H.

NOMBRE MÀXIM D’ALUMNES VOLANTS PER DIA:

-10 PER EDUCACIÓ INFANTIL

-10 PER EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Per poder gestionar la ubicació dels alumnes als diferents torns i espais del centre que es fan servir durant el servei de menjador.

 

Atentament,

La direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>