BEQUES DE MENJADOR 2021-22

Benvolgudes famílies:

Vos volem informació que mitjançant el GESTIB heu rebut les instruccions per a la sol·licitud de beques de menjador per al proper curs escolar 2021-22, per si es del vostre interès.

També vàrem aprofitar per adjuntaros un document on queden molt clars els barems de sol·licitud per saber si teniu opció de presentar-ho.

Aquest curs les sol·licituds també es poden entregar mitjançant seu electrònica de CAIB. Podeu trobar  toda la informació al BOIB Número de registre 348755 del 7 d’agost de 2021.

Així també vos informam que per tal d’entregar les sol·licituds s’ha de demanar cita prèvia a la secretaria del centre a partir de dia 1 de setembre, i les podeu presentar fins dia 17 de setembre

En cas de dubtes o consultes també vos podeu adreçar al centre per telèfon (971-756704) o per correu electrònic (ceipdepractiques@educaib.eu).

Atentament,

La direcció

Annex 2

Clicau damunt el 2 per poder entrar a l’enllaç i obrir el document

https://redols.caib.es/c07002831/wp-content/uploads/sites/49/2021/09/Annex_2.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>