CONSELLERS I CONSELLERES DEL CEIP DE PRÀCTIQUES

El divendres 19 de novembre, els nostre conseller i les nostres conselleres varen participar del X Parlament Infantil de les Illes Balears que es va realitzar virtualment des del nostre centre així com altres alumnes d’altres centres participants.

Volem agrair la gran tasca que fan, participant de les trobades i jornades preparatòries, així com amb la seva participació i implicació en la realització de les propostes de feina que ens arriben per part de l’Ajuntament de Palma.

En Rubén Martínez, n’Ariadna López i na Júlia Bueno.
Participació al X Parlament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>