FORMACIÓ AL CLAUSTRE DEL CEIP DE PRÀCTIQUES

Aquest curs una part significativa del claustre està fent formació al centre sobre AVALUACIÓ COMPETENCIAL, per tal de continuar amb la formació de centre i reflexionar sobre l’avaluació, un aspecte tan important del procés d’ensenyament-aprenentatge.

Així també recentment el claustre ha realitzat una sessió de sensibilització sobre el TEA (trastorn d’espectre autista), per part d’un psicòleg d’AMADIBA, UVAI que també fa intervencions d’assessorament amb l’alumnat d’infantil del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>