SOPAR A LA FRESCA

Aquest divendres 17 de juny es durà a terme el sopar a la fresca, organitzat per l’AMIPA del centre.

Hi haurà actuacions per part dels grups d’alumnes voluntaris, una actuació d’un grup de SWING, la festa de graduació dels alumnes de 6è, i tallers per a tots els alumnes que hi vulguin participar.

Els alumnes de 5è de primària s’organitzaran per vendre pa amb oli, amb beguda i coca o cafè per 5€ el mateix vespre. Podeu fer la reserva de tiquets els dies 14 i 15 de juny en horaris de sortida del centre. Així també podreu comprar coques i begudes, si voleu dur el vostre sopar.

Segurament serà una festa molt emotiva pels alumnes i famílies de 6è de primària, que deixen el que ha estat la seva escola durant 9 cursos. Així també una oportunitat per trobar-nos com a membres de la Comunitat Educativa del CEIP de Pràctiques (mares, pares, alumnes, personal docent i no docent).

Agraïm tota la feina feta per part de l’AMIPA, famílies i docents que col·laboren per disfrutar d’aquest sopar al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>