EL VUIT DE LA SEU

Avui, 11 de novembre, els alumnes de 5è i 6è de primària han anat a veure el 8 de La Seu, un espectacle molt curiós que vos convidam a veure durant els dies al voltant de l’11 de novembre, i que també el dia 2 de febrer, amb l’efecte que produeix la llum del Sol. Aquesta visita es fa arrel dels estudis de la Societat Balear de Matemàtiques sobre la intencionalitat d’aquest fet per part dels orígens de l’edifici. Relacionant així les matemàtiques amb fets que tenen lloc al nostre entorn.

Membres de la Societat Balear de Matemàtiques SMB-XEIX, han estudiat des del punt de vista arquitectònic i històric la possible intencionalitat d’aquest fet. Han volgut esbrinar els orígens de l’orientació de la catedral de Mallorca en relació amb els efectes de llum i color que els raigs de llum causen amb les projeccions de la rosassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>